Upoznaj čarobni svijet Malog princa uz INU

Iskoristite jedinstvenu priliku da iz prve ruke upoznate čarobni svijet Malog princa.

U suradnji s RTL-om, INA podržava projekt jedinstvene interaktivne izložbe o magičnom putovanju Malog princa.

O Malom princu nije potrebno puno pisati, nema osobe koja nije pročitala knjigu ili se barem susrela s nekim od citata iz ovog svjetski poznatog književnog djela. Priča o Malom princu i njegovom putovanju ujedinjuje svjetove odraslih i djece na vrlo nevjerojatan način – ne kaže se bez razloga da ovo djelo treba pročitati u raznim životnim periodima jer ga čitatelj svaki put doživi drugačije i osvijesti nešto novo.

Baš kako priča teče u knjizi, tako i u ovoj jedinstvenoj izložbi svaki posjetitelj kreće na put sa svog planeta, a na tom putu prati ga i INA. Na svom putovanju obilazi asteroide na kojima sreće različite likove i u konačnici se „vraća doma“, na svoj planet – Zemlju. Što će sve otkriti ili naučiti na tom putovanju, odlučit će mašta svakog posjetitelja, a to je ujedno i najveća vrijednost, kako knjige „Mali princ“, tako i ove priče o magičnom svijetu inspirirano najvećim djelom ikad ispričanom.

Svaki posjetitelj ove jedinstvene izložbe dobit će Ininu putovnicu koja prati izložbu te omogućava lakše i jasnije putovanje kroz čarobni svijet malog princa.

Pozivamo vas da zajedno s Inom otkrijte svijet Malog princa i njegovih prijatelja i to od 25. ožujka do 25. lipnja u prostorijama Exportdrva u Rijeci te od rujna do studenog u Zagrebu.