ININA PUTOVNICA ZA LAKŠE PUTOVANJE/ Otkrijte čarobni svijet Malog princa i njegovih prijatelja

U suradnji s RTL-om, INA podržava projekt jedinstvene interaktivne izložbe o magičnom putovanju Malog princa.

Šarmantan, ali i duboko filozofski roman za djecu, Mali princ prvi je put objavljen u SAD-u u travnju 1943. godine, a u Francuskoj dvije godine kasnije. Danas izdavački fenomen, Mali princ jedno je od najomiljenijih i najčitanijih francuskih književnih djela čija slava je eksponirano rasla godinama. Mali princ može se čitati na više od 300 jezika i dijalekata. Godišnje se proda oko dva milijuna primjeraka, a do danas je prodano više od 150 milijuna primjeraka. Djelo je prilagođeno za radijske emisije, pozornicu, film i televiziju, u obliku grafičkog romana te kao opera i balet. Knjiga je toliko poznata da se originalni rukopis čuva u njujorškoj knjižnici Pierpont Morgan.

Baš kako priča teče u knjizi, tako i projekt jedinstvene interaktivne izložbe o magičnom putovanju Malog princa svakog posjetitelja vodi na put s njegovog vlastitog planeta, a na tom putu prati ga i INA. Na svom putovanju posjetitelj obilazi asteroide na kojima sreće različite likove i u konačnici se „vraća kući“, na svoj planet – Zemlju. Što će sve otkriti ili naučiti na tom putovanju, odlučit će mašta svakog posjetitelja, a to je ujedno i najveća vrijednost, kako knjige „Mali princ“, tako i ove interaktivne izložbe o magičnom svijetu inspirirane najvećim ikad ispričanim književnim djelom.

Svaki posjetitelj izložbe dobit će Ininu putovnicu koja omogućava lakše i jasnije putovanje kroz čarobni svijet malog princa.  Zato vas pozivamo da zajedno s Inom otkrijte svijet Malog princa i njegovih prijatelja do 25. lipnja u prostorijama Exportdrva u Rijeci te od rujna do studenog u Zagrebu.