Popularna među svim generacijama: Evo nekoliko odličnih razloga zašto posjetiti hit-izložbu Mali princ: Putovanje

Muzeji, galerije i izložbe mogu puno ponuditi posjetiteljima i zato u nastavku pročitajte nekoliko dobrih razloga zašto posjetiti hit-interaktivnu izložbu Mali princ: Putovanje.

Novo i originalno

Mali princ jedno je od najviše prevođenih književnih djela, a osim knjige, Mali princ je dobio i brojne adaptacije u drugim medijima, od filmova preko animiranih serija do tematskih parkova. Njegova bezvremenska poruka osigurala mu je vjernu publiku diljem svijeta, a nedavno je dobio novu zanimljivu interpretaciju u obliku interaktivne izložbe, i to u Hrvatskoj. Mali tim domaćih kreativaca donosi potpuno novi koncept i viziju putovanja Malog princa kojim svaki posjetitelj kreće na put sa svog planeta, obilazi asteroide na kojima sreće različite likove i u konačnici se „vraća doma“.

Odlično iskustvo za vaše klince

Izložbe mogu pružiti nezaboravna i impresivna iskustva, potaknuti razvoj mašte, uvesti u nepoznate svjetove te ponuditi jedinstveno okruženje za kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji. Izložba Mali princ: Putovanje nudi sve to, a posjetitelji, i veliki i mali, stavljaju se u poziciju glavnog lika i upuštaju u magično putovanje asteroidima.

Interaktivni faktor

Ovdje posjetitelji nisu pasivni promatrači, oni su tu da ispune svrhu djela i sudjeluju u njegovoj realizaciji. Inače, sva interaktivna umjetnost poziva publiku da sudjeluje u svojevrsnoj “igri bez scenarija”, a kod Maloga princa vrijedi isto pravilo. To je uobičajena praksa kod umjetničkih instalacija kada se izložbeni prostor transformira na osebujan način, ali ne samo da bude privlačan ili intrigantan, već umjesto toga traži angažman i akciju posjetitelja.

Potiče i inspirira

Postav možemo opisati kao suvremeno igralište i za dijete i za odraslu osobu, a sama izložba će vas inspirirati, potaknuti kreativnost, stvoriti nove ideje i dati novu perspektivu o Malom princu i dječjem poimanju ljudi i svijeta.

Poklon-paketi za posjetitelje

Osim dobrog provoda, petkom možete osvojiti i atraktivni poklon iznenađenja! Posjetitelji koji petkom dođu na izložbu mogu osvojiti šareni poklon-paket koji donosimo u suradnji sa sponzorom Hrvatskom poštom. Metodom slučajnog odabira najsretniji posjetitelji dobit će promo-kod i poklon- paket koji mogu preuzeti na paketomatu Hrvatske pošte uz izložbeni prostor.

Nadamo se da su vas ovi razlozi potaknuli da i vi posjetite interaktivnu izložbu „Mali princ: Putovanje“ i upoznate fantastični svijet Malog princa. Usput ćete imati prilike upoznati se s novom dostavnom uslugom Hrvatske pošte nazvanom Paket24u okviru koje je omogućeno slanje i primanje paketa 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, i to na teritoriju cijele Hrvatske.

Putem sustava inovativnih paketomata brzo se i praktično šalju i primaju paketi, a usluga se vrši između fizičkih osoba, ali su moguće i dostave iz internetskih trgovina i u potpunosti je prilagođena potrebama svojih korisnika.

#paket24 #paketomati #dostava #delivery  #građanimanausluzi