Do kraja prosinca putem paketomata Hrvatske pošte šaljite pakete s popustom

Šaljete li pakete s paketomata ili u paketomat, do kraja prosinca to možete učiniti po akcijskoj cijeni od 19,90 kuna koja se odnosi na sve formate paketa. Tako se po promotivnoj cijeni iz poštanskog ureda u paketomat mogu slati paketi mase do 20 kg, a s paketomata do 30 kg.

Paketomati su automatizirani uređaji s pretincima različitih dimenzija i nalaze se na frekventnim i lako dostupnim lokacijama. Dostupni su svaki dan u tjednu, od 0 do 24 sata, a korisnici mogu beskontaktno preuzimati i slati svoje pakete u vrijeme kada im najviše odgovara, a putem paketomata mogu i vratiti robu kupljenu u e-trgovinama. Trenutačno je postavljeno više od 170 paketomata diljem Hrvatske, uključujući i otoke Brač, Lošinj, Korčulu, Krk i Pag. Za dostavu i otpremu pošiljaka s paketomata brine se Paket24, usluga brze paketne dostave Hrvatske pošte. Paket24 partner je najznačajnih globalnih i domaćih tvrtki, a na nove lokacije dostavlja i pošiljke naručene u brojnim hrvatskim i međunarodnim e-trgovinama

Ako ste naručili robu u e-trgovini koja ne nudi paketomat kao mjesto isporuke, pošiljku možete naknadno preusmjeriti putem poveznice koja stiže u elektroničkoj obavijesti. Novi dostavni kanal Hrvatske pošte, prilagođen je potrebama modernih korisnika, a mreža paketomata bit će kompletirana nakon postavljanja tristotog uređaja. Popis već postavljenih paketomata provjerite na internetskim stranicama Hrvatske pošte.